Afirmacije

Afirmacije su jedan od najmoćnijih i najkorisnijih alata koje možemo primijeniti na svim poljima našega života. Bilo da se radi o vezi, prijateljstvu, poslu, zdravlju, ljubavi ili samo o dobrom raspoloženju.

Afirmacije su jednostavne, pozitivne rečenice, izgovorene u sadašnjem vremenu. Kao i za sve, i za rezultat izgovaranja afirmacija potrebno je vrijeme. Ništa se ne događa preko noći. Zamislite to kao kada posijete sjeme u zemlju, njegujući ga i zalijevajući, iz njega će polako niknuti biljka kojoj treba puno ljubavi i pažnje da bi narasla čvrsta i jaka.

Afirmacije možete izgovarati kada god poželite. Ovisno o potrebi i želji možete ih izgovarati navečer prije spavanja, ujutro pred ogledalom (izuzetno su moćne pred ogledalom!), u mislima dok vozite auto, dok radite, šetate, pospremate kuću ili odmarate. Što više i češće ih izgovarate to će one biti brže i efikasnije.

Želite li naučiti koliko su afirmacije doista moćne i kako pomoću njih postati najbolja verzija sebe i kreirati život o kojem ste oduvijek sanjali posjetite stranicu
Heal Your Life® radionice.

Uživajte u lakoći promjene!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search