hyl-radionice-heart

Heal your life® (hyl) radionice

Ukoliko ste donijeli odluku za promjenom u svom životu na način da želite raditi na svom osobnom rastu i razvoju, a ne znate odakle početi, Heal Your Life® (HYL) radionice po filozofiji Louise L. Hay su idealan početak.

OSNOVNA NAČELA FILOZOFIJE LOUISE L. HAY
Ono što vjerujemo o sebi i životu postaje naša istina i kreira našu stvarnost, da smo sami odgovorni za sve u našim životima, i za ono dobro i za ono loše, da svaka naša misao, izgovorena riječ i emocija kreiraju naša iskustva te da možemo promijeniti naše misli, a time i našu stvarnost u bilo kojem trenutku i sa bilo koje točke polazišta.

NAJČEŠĆE ŽIVOTNE PREPREKE
Usmjeravanje energije i pažnje na okrivljavanje situacija i ljudi iz prošlosti, na okolinu i sve one situ- acije koje koristimo kao razloge neuspjeha najčešće su prepreke na putu prema životu kakvog želimo živjeti. Jedino kada naučimo kako pronaći izlaz iz svijeta okrivljavanja, ljutnje i zamjeranja, možemo odabrati misliti pozitivno i u svoj život uvesti harmoniju i mir te stvoriti novu sliku vlastite stvarnosti.

NAŠE MISLI KREIRAJU NAŠ ŽIVOT
Svaka misao koju pomislimo i svaka riječ koju izgovorimo kreira vaš život i vašu stvarnost. Samo o vama ovisi što ćete učiniti sa svojim životom i da li ćete odabrati misliti i živjeti po starim obrascima koje svakodnevno odabirete, pod utjecajem ljudi, događaja i situacija koje su vas i dovele do priče u kojoj se trenutno nalazite ili ćete odlučiti promijeniti misli, zavoljeti sebe i raditi na sebi i na taj način kreirati svoju novu priču ispunjenu ljubavlju, pažnjom, obiljem, srećom i uspjehom.

Putem HYL® radionica možete na jednostavan način naučiti promijeniti svoje misli, zavoljeti sebe i kreirati život kakav zaslužujete.

HYL® radionice su tematske, a ovisno o temi na svakoj radionici se rade vježbe, zadaci, meditacije i afirmacije. U međusobnoj interakciji polaznika i HYL učitelja zajednički rješavamo stara ograniča- vajuća uvjerenja, negativne misli i razne blokade. Pri tome učimo kako stvoriti, ostvariti i zadržati pozitivan odnos i misli u svemu što poželimo na svim životnim poljima.

Za pokretanje Heal Your Life procesa potrebna je samo istinska želja i odluka za promjenom te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. HYL® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce te da slijedite svoju životnu Strast i Svrhu. Shvatit ćete da ništa u životu nije slučajno i da je sve moguće.

Voljeti sebe i voljeti druge jedan je od najvažnijih zadataka dok smo na ovom planetu, a iscjeljenje pojedinca vodi ka iscjeljenju cijele planete. Za pokretanje Heal Your Life procesa potrebna je samo is- tinska želja i odluka za promjenom te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. Heal Your Life® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce, da slijedite svoju životnu Strast i Svrhu. Prisjetit ćete se da ništa u životu nije slučajno i da je sve moguće.

Promijenite misli i zavolite sebe

Heal Your Life® radionica „Promijenite misli i zavolite sebe“ – na jednostavan način promijenite tijek misli, prihvatite i zavolite sebe i svoj život. (Saznaj više…)

Vrijeme i mjesto održavanja radionice: veljača 2019., Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

leptiric-srceko

Prijavi se!

Privucite obilje u svoj  život

Heal Your Life® radionica „Privucite obilje u svoj život“. Riješite se negativnih i ograničavajućih uvjerenja o novcu koja vas sprječavaju u postizanju uspjeha te onemogućavaju pristizanje obilja u vaš život. (Saznaj više…)

Datum i mjesto održavanja radionice: veljača 2019., Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

bbamara-srodne-duse

Prijavi se!

Srodne duše

Heal Your Life® radionica „Srodne duše“ – privucite svoju srodnu dušu u život kroz rješavanja i otpuštanja starih negativnih uvjerenja o sebi, o partnerstvu, o vezama, o muško-ženskim odnosima i promjenom loših misli o njima u pozitivne. (Saznaj više…)

Vrijeme i mjesto održavanja radionice: veljača 2019., Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

srodne-duse-hyl

Prijavi se!

Snaga oprosta

Heal Your Life radionica „Snaga oprosta“. Otpustite sve ono što vam više nije potrebno: prošlost, uvjerenja, vjerovanja, obrasce i sve one programe koji vas više ne podržavaju i ne hrane, a ujedno i sputavaju da se otvorite sadašnjosti i svemu lijepom što čeka na vas. (Saznaj više…)

Datum i mjesto održavanja radionice: ožujak 2019., Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

oprastanje

Prijavi se!

Naručivanje iz kozmičke kuhinje

Heal Your Life® radionica “Naručivanje iz kozmičke kuhinje“ – naučite kako uspješno koristiti zakon privlačenja u praksi i kako naručivati iz kozmičke kuhinje da biste ostvarili svoje ciljeve, želje i snove uz pomoć afirmacija i kreativne vizualizacije. (Saznaj više…)

Datum i mjesto održavanja radionice: travanj 2019, Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

maslacak

Prijavi se!

Zvolite sebe, iscijelite svoj život – dvodnevna radionica

Intenzivna Dvodnevna Heal Your Life radionica „Zavolite sebe, iscijelite svoj život“. Ova snažna dvodnevna radionica pokazat će vam kako je sve u životu moguće i kako na jednostavan način iz jednog sasvim drugačijeg pogleda na svijet možete promijeniti svoju stvarnost, uživati u predivnim mogućnostima, u ljubavi, samopouzdanju, zdravlju, sreći i miru. Ne odgađajte svoj život za neki drugi puta, jer jedino što zaista imate je sadašnji trenutak kojeg kreirate vi, sada i ovdje. (Saznaj više…)

Datum i mjesto održavanja: 26.-27.01.2019., od 10-18h, Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

slika-budite-najbolja-verzija-sebe

Prijavi se!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search