Heal your life® (hyl) radionice

Ukoliko ste donijeli odluku za promjenom u svom životu na način da želite raditi na svom osobnom rastu i razvoju, a ne znate odakle početi, Heal Your Life® (HYL) radionice po filozofiji Louise L. Hay su idealan početak.

OSNOVNA NAČELA FILOZOFIJE LOUISE L. HAY
Ono što vjerujemo o sebi i životu postaje naša istina i kreira našu stvarnost, da smo sami odgovorni za sve u našim životima, i za ono dobro i za ono loše, da svaka naša misao, izgovorena riječ i emocija kreiraju naša iskustva te da možemo promijeniti naše misli, a time i našu stvarnost u bilo kojem trenutku i sa bilo koje točke polazišta.

NAJČEŠĆE ŽIVOTNE PREPREKE
Usmjeravanje energije i pažnje na okrivljavanje situacija i ljudi iz prošlosti, na okolinu i sve one situ- acije koje koristimo kao razloge neuspjeha najčešće su prepreke na putu prema životu kakvog želimo živjeti. Jedino kada naučimo kako pronaći izlaz iz svijeta okrivljavanja, ljutnje i zamjeranja, možemo odabrati misliti pozitivno i u svoj život uvesti harmoniju i mir te stvoriti novu sliku vlastite stvarnosti.

NAŠE MISLI KREIRAJU NAŠ ŽIVOT
Svaka misao koju pomislimo i svaka riječ koju izgovorimo kreira vaš život i vašu stvarnost. Samo o vama ovisi što ćete učiniti sa svojim životom i da li ćete odabrati misliti i živjeti po starim obrascima koje svakodnevno odabirete, pod utjecajem ljudi, događaja i situacija koje su vas i dovele do priče u kojoj se trenutno nalazite ili ćete odlučiti promijeniti misli, zavoljeti sebe i raditi na sebi i na taj način kreirati svoju novu priču ispunjenu ljubavlju, pažnjom, obiljem, srećom i uspjehom.

Putem HYL® radionica možete na jednostavan način naučiti promijeniti svoje misli, zavoljeti sebe i kreirati život kakav zaslužujete.

HYL® radionice su tematske, a ovisno o temi na svakoj radionici se rade vježbe, zadaci, meditacije i afirmacije. U međusobnoj interakciji polaznika i HYL učitelja zajednički rješavamo stara ograničavajuća uvjerenja, vjerovanja, negativne misli i blokade. Pri tome učimo kako stvoriti, ostvariti i zadržati pozitivan odnos i misli u svemu što poželimo na svim životnim poljima.

Za pokretanje Heal Your Life procesa potrebna je samo istinska želja i odluka za promjenom te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. HYL® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce te da slijedite svoju životnu Strast i Svrhu. Shvatit ćete da ništa u životu nije slučajno i da je sve moguće.

Voljeti sebe i voljeti druge jedan je od najvažnijih zadataka dok smo na ovom planetu, a iscjeljenje pojedinca vodi ka iscjeljenju cijele planete. Za pokretanje Heal Your Life procesa potrebna je samo is- tinska želja i odluka za promjenom te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. Heal Your Life® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce, da slijedite svoju životnu Strast i Svrhu. Prisjetit ćete se da ništa u životu nije slučajno i da je sve moguće.

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search