“Božićna mandala – utisnite želje za 2020.”

Zamislite želju svoga srca.
A sada zamislite kako se osjećate da živite tu svoju želju i da je ona u potpunosti ispunjena.
I, kakav je osjećaj? Mami li vam osmijeh na lice i radost u srcu?

Zbog tog sjajnog osjećaja, za kraj godine pripremili smo vam pravu poslasticu – Heal Your Life radionicu želja & Točkanje mandala ujednom.

Točkanje je neoimpresionistička likovna tehnika oslikavanja ostavljanjem točkica na podlogu, a ujedno i tehnika kojom se postiže duboki mir, koncentracija te pojačava kreativnost. Osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti kada je slika konačna, u svakom polazniku budi osjećaj vlastite vrijednosti postignutim rezultatom, što je sjajan uvod za osvještavanje mogućih uvjerenja i blokada za ostvarivanje želja. Na taj način polaznici će biti potaknuti na istraživanje vlastite kreativnosti kroz nekoliko osnovnih koraka nap utu prema ostvarenju svojih želja koje će utisnuti u svoje mandale, i na kraju vizualizirati i manifestirati svoje želje za 2020. godinu.

Mandale su slike koje predstavljaju cjelovitost, jedinstvo i sklad, izražene u kružnom geometrijskom dizajnu. Bez obzira kakvo značanje imale za pojedinca, one predstavljaju nešto što je mistično i tajnovito i njihovo crtanje ima umirujuće meditativno djelovanje na nas. Za točkanje nije potrebno predznanje ili talent crtanja, dovoljan je fokus, smirena ruka, dobar alat i boje.

Ono što naučite na ovoj radionici, moći ćete na jednostavan način primjeniti i sami kod kuće, a Božićnu mandalu koju izradite nosite sa sobom.

Ova kreativno meditativna radionica poučit će vas;

  • da se kreativno izrazite točkanjem
  • probudite svoje uspavane talente i sposobnosti
  • osvijestite što doista želite
  • opustiti se i vratite svom unutarnjem miru
  • otkriti i otkloniti moguća vjerovanja, uvjerenja i blokade ostvarivanja želja
  • osnažiti sebe i svoje ideje
  • vizualizirati i manifestirati svoju želju

Voditeljice radionice: Jasminka Fuchs & Mirjana Petković

Budite zahvalni i vjerujte da zaslužujete predivan život i da nema neostvarenih želja i snova osim ako sami odustanete od njih. I zapamtite da vi to možete i zaslužujete!

hyl-radionice-heart

Datum i vrijeme: 19.12.2019., od 18-21h

Mjesto održavanja radionice: Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

Cijena radionice: 300kn

Broj sudionika ograničen je na 10, a svi materijali su osigurani: akrilne boje, pribor za rad i platno (canvas veličine 10 x 10), te pisani materijali za HYL radionicu Želja.

Prijavite se na radionicu pomoću obrasca, a za više informacija pišite na info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana).

 

Prijavi se!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search