Dvodnevna radionica
“Zavolite sebe, iscijelite svoj život”

Poklonite sebi dva nezaboravna dana na Heal Your Life® radionici koja će zaista promijeniti vaš život na bolje na svim poljima života. Dođite na mjesto gdje počinje vaša promjena i gdje ćete kroz ljubav prema sebi ispisati novu životnu priču satkanu od ljubavi i povjerenja, prvenstveno prema sebi, a time i prema svima oko vas.

Ovaj snažan dvodnevni program pružit će vam razumijevanje, inspiraciju, znanje kao i konkretne alate koji će vam biti smjernica i pomoć u svakoj prilici tokom života. Radeći na sebi i baveći se svo- jim umom, tijelom, duhom i emocijama naučit ćete kako se osloboditi negativnih misli, prošlosti i starih ograničavajućih uvjerenja koja sprječavaju da živite onako kako želite, u ljubavi, sreći i miru sa sobom i sa svijetom oko vas. Dozvolite si život kakav oduvijek priželjkujete i ispunjenje svih ciljeva, želja i snova.

KROZ VJEŽBE, AFIRMACIJE I VIZUALIZACIJE RADIT ĆEMO NA SLJEDEĆIM ASPEKTIMA:

 • osvještavanje negativnih uvjerenja koja oblikuju naš život
 • prepoznavanje negativnih misli i kako ih promijeniti uvid u obiteljske odnose i njihov utjecaj na naše izbore koje činimo u životu
 • kako se nositi sa teškim emocijama osvještavanje djeteta u nama
 • iscjeljivanje putem opraštanja sebi i drugima stvaranje zdravih veza i odnosa
 • oslobođenje od uništavajućih i destruktivnih modela ponašanja pronalaženje smisla i životne svrhe
 • kreiranje nove priče vašeg novoga života

Ne odgađajte svoj život za neki drugi put, jer jedino što zaista imate je sadašnji trenutak kojeg kreirate Vi sami, sada i ovdje. Zaslužujete najbolje i upravo ova radionica pokazat će vam kako je sve u životu moguće i kako na jednostavan način promjenom razmišljanja i jednog sasvim drugačijeg pogleda na svijet možete promijeniti svoju stvarnost te uživati u predivnim mogućnostima, u ljubavi, samopouzdanju, zdravlju, miru i sreći.

Dobro došli na mjesto gdje počinje vaša Nova Priča!

hyl-radionice-heart

Dojmovi polaznika

 • Mirjana je jedna predivna duša koja širi ljubav oko sebe i utječe na stvaranje jednog novog predivnog svijeta. Hvala ti Mirjana na svemu! N.P.

 • Predivno iskustvo, hvala Ti Mirjana. Zadovoljstvo je bilo slušati Te i učiti od Tebe. Nadam se i želim Ti da nastaviš ovim putem i širiš ljubav svima kojima je potrebna. Još jednom HVALA! Tanja

 • Draga Mirjana, hvala ti na Ljubavi, Strpljenju, Vodstvu i Energiji. Hvala! Sretna sam i zahvalna na ovome iskustvu! S ljubavlju, Maja

 • Mirjana, imate predivan glas i energiju i zživala sam u svakom trenutku. Hvala Vam! Danijela

 • Predivno iskustvo, emocionalno i snažno. Hvala na svemu draga Mirjana! Sunčana

 • Hvala ti Mirjana. Prekrasna si duša i činiš ovaj svijet prekrasnim. Želim ti radost, ljubav i ljepotu. Volim te puno! 🙂 A.M.

 • Oduševljena sam radionicom. Hvala ti Mirjana što si mi pomogla raširiti krila i ponovno me vinuti u visine. Hvala! M.L.

 • Dobila sam i više od očekivanog. Coach Mirjana je ko anđelić koji bdije i vodi svojim nježnim glasom i pogledom. Kada bi svi ljudi zračili tolikom dobrotom i iskrenošću...Oh, kada bi... Hvala ti beskrajno draga Mirjana. Da, mislim da si pomaknula onaj uteg prošlosti sa mog vrata. Iva

 • Predivno iskustvo, puno dublje i emotivnije od prve male radionice na kojoj sam bila. Puno ljubavi Mirjana, bez tebe ne bih bila to što sam sada. Hvala ti što si otkrila moju mene. L.S.

Datum i mjesto održavanja radionica: jesen 2022., Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

Vrijeme trajanja radionice oba dana: 9.00-16.00h

Cijena Dvodnevne radionice: 1200 kn / 159,36 €
(U cijenu su uračunati svi materijali potrebni tijekom radionice, ručak, te kava ili čaj po izboru.)

Prijavite se na radionicu pomoću obrasca, a za više informacija pišite na info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana).

HYL

Prijavi se!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search