Moja 2022.

“Moja 2022.”

Zamislite želju svoga srca. A sada zamislite kako se osjećate da živite tu svoju želju i da je ona u potpunosti ispunjena. I, kakav je osjećaj? Mami li vam osmijeh na lice i radost u srcu?

Mi stalno želimo nešto, bili svjesni toga ili ne, i na taj način manifestiramo svoje želje. I kažemo da su nam se ostvarile kada smo zadovoljni ishodom, no u onom drugom slučaju, kada mislimo da nam se želja ne ispunjava, to je također manifestacija.

Ako doista znate što želite i koja je to želja vašega srca, veliki ste sretnik. Jer mnogi ljudi uopće ne znaju što žele, a ne kaže se uzalud: “Pazi što želiš jer bi ti se moglo ostvariti”. Većina ljudi ima samo površne želje, ili danas žele jedno, sutra već nešto drugo, i tako šečući od želje do želje, one se ne ostvaruju ili često znaju reči da baš njima nikada ne polazi za rukom ispunjenje želja i snova.

U ostvarivanju želja često nas sprječavaju naša vlastita vjerovanja i uvjerenja da ne zaslužujemo i da nismo vrijedni da nam se želje ispune, a na taj način se samo udaljavmo od svoje želje i njenog ispunjenja.

Ova kreativno meditativna radionica će vas poučiti kako napraviti korake na putu ostvarenja vaših želja;

  • osvijestiti što doista želite
  • otkriti i otkloniti moguća vjerovanja, uvjerenja i blokade ostvarivanja želja
  • vizualizirati i manifestirati svoju želju
  • izraditi Vision Board (Ploča za vizualizaciju želja)

Ono što naučite na ovoj radionici, moći ćete na jednostavan način primjeniti i sami kod kuće, kada god se nađete u situaciji da vam se želja ili postavljeni cilj ne ostvaruju.

Budite zahvalni i vjerujte da zaslužujete predivan život i da nema neostvarenih želja i snova osim ako sami odustanete od njih. Osnažite sebe i svoje ideje, potičite se na vizualiziranje kada god imate vremena u danu, a posebno prije spavanja i prilikom buđenja, dodavajte na crtež nove detalje i svakim danom ćete biti bliže ostvarenju svoje želje. I zapamtite da vi to možete i zaslužujete!

hyl-radionice-heart

Datum i vrijeme: 14.01.2022., od 18-21h

Mjesto održavanja radionice: Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

Cijena radionice: 350kn

Prijavite se na radionicu pomoću obrasca, a za više informacija pišite na info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana).

želje

Prijavi se!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search