“Snaga oprosta”

Heal Your Life® radionica “Snaga oprosta” je kreirana po filozofiji Louise Hay. Tema radionice je ot- puštanje svega onog što vam više nije potrebno. Prošlost, uvjerenja, vjerovanja, obrasci i svi oni programi koji vas više ne podržavaju i ne hrane, ujedno vas sputavaju da se otvorite sadašnjosti i svemu lijepom što čeka na vas. Opraštanje je jedna od najtežih lekcija koje trebamo savladati u životu. Ponekad je lakše oprostiti drugima nego sebi, jer najviše zamjeranja, krivnje i ljutnje imamo upravo prema sebi. Nakupljajući u svom tijelu nemogućnost oprosta, zamjeranje i ljutnju, nesvjesno otvaramo put bolestima za koje niti ne slutimo da je uzrok upravo u negativnim emocijama.

Analiziranje događaja iz prošlosti i razmišljanje o tome kako bi bilo da ih možemo promijeniti ili što bi bilo da je bilo drugačije, nije način da išta promijenimo. Ono što možemo je prihvatiti da je događaj završio i otpustiti ga. To je uistinu jedini način da oslobodimo sebe i damo si priliku da krenumo dal- je. Prihvaćanje da je nešto završeno i da smo iz toga nešto naučili pomaže nam da budemo svjesni i prisutni u sadašnjem trenutku, da budemo ono što jesmo, da rastemo, učimo, volimo i budemo voljeni i sretni. Na taj način upoznajemo svoju istinsku vrijednost kako bismo živjeli s lakoćom i ljubavlju, u miru sa sobom i svijetom oko sebe.

Ako oprostite nekom tko vas je povrijedio to ne znači da odobravate nečije loše ponašanje, već na taj način oslobađate sebe. Tako učite, rastete i stvarate novi prostor za ljubav, radost i obilje. Radionica Snaga oprosta vam omogućava da oprostite sebi i svima oko sebe. Time postajete bolja, potpunija i cjelovitija osoba, jer oprost je dar koji poklanjate sebi, a ne drugima.

Kada opraštamo ne mijenjamo prošlost, već mijenjamo našu budućnost.

hyl-radionice-heart

Datum i vrijeme radionice: 26.02.2020., od 18-20h

Mjesto održavanja radionice: Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

Cijena radionice: 250kn

Prijavite se na radionicu pomoću obrasca, a za više informacija pišite na info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana).

Oprost

Prijavi se!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search