“Promijenite misli i zavolite sebe”

Heal Your Life® radionica “Promijenite misli i zavolite sebe”, po filozofiji Louise Hay, poučit će vas kako na jednostavan način promijeniti misli pomoću osvještavanja i otklanjanja ograničavajućih uvjerenja i negativnih misaonih obrazaca, te kako prihvatiti i zavoljeti sebe i svoj život.

„Život je vrlo jednostavan. Što dajemo, to dobivamo. Vjerujem da smo svi mi odgovorni za svako iskustvo u svom životu, ono najbolje kao i ono najgore. Svaka naša misao kreira nam budućnost. Svatko od nas stvara svoja iskustva svojim mislima i svojim riječima. Zapamtite da se radi o mislima, a misli možemo mijenjati.
Želite li se promijeniti?
Vi ste pokretač u ovome svijetu! Dobit ćete sve što odaberete misliti. U ovom trenutku počinje novi život. Svaki trenutak može biti i novi početak. Zato, pustimo da ovaj trenutak odmah i ovdje bude početak za vas. Zar nije prekrasno kada to znamo! U ovom je trenutku početak! Od sada počinje promjena.” Louise L. Hay

Voljeti sebe i voljeti druge jedan je od najvažnijih zadataka dok smo na ovom planetu, a iscjeljenje pojedinca vodi ka iscjeljenju cijele planete. Za pokretanje Heal Your Life procesa potrebna je samo istinska želja i odluka za promjenom te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. Heal Your Life® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce, da slijedite svoju životnu Strast i Svrhu. Prisjetit ćete se da ništa u životu nije slučajno i da je sve moguće.

hyl-radionice-heart

Datum i vrijeme radionice: 20.08.2019., od 18-20h

Mjesto održavanja radionice: Centar Lakoća življanja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

Cijena radionice: 250,00 kn

Prijavite se na radionicu pomoću obrasca, a za više informacija pišite na info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana).

Prijavi se!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search