Srce

Bez problema do rješenja

Sve što ova knjiga opisuje, netko od nas je proživio, osjetio, osvijestio, naučio i na temelju toga nastavio dalje ili pronašao svoj novi put. Knjiga je zamišljena kao skup primjera i iskustava, a likovi su inspirirani stvarnim ljudima i njihovim životnim situacijama te međusobno isprepleteni i povezani kako bi čitatelju dočarali stvarne životne priče koje se događaju ovdje i sada. Osvijestite da ste posebni i dragocjeni upravo takvi kakvi ste.

Nitko nije sam na ovome svijetu i odgovorni smo za vlastiti život i ono što privlačimo u njega. Ono čega trebamo bit svjesni je da ono što dajemo u život, pronađe put da nam se vrati, uvijek i bez greške. Mi smo kreatori vlastitog života i ako nekoga treba ‘okriviti’ za svoj život onda je to upravo ona osoba koju vidite kada pogledate u ogledalo.
Ovo je knjiga o hrabrosti. Knjiga o ljudima koji su iz različitih razloga odlučili mijenjati svoj život. Hrabrost je vrlina, koja nam unatoč strahu od neizvjesnosti daje motiva i želje da promijenimo stanje u kojem se nalazimo.
Nadamo se da će vam ova knjiga postati omiljeni priručnik za situacije koje vam se čine teške, ponekad i bezizlazne i nerješive, i da ćete upravo u sebi pronaći tu snagu i hrabrost kao i inspiraciju za mijenjanjem sebe i svojih životnih okolnosti. Koliko god čekali ‘onog nekog’ ili ‘ono nešto’ za što mislite, da će poput čarobnog štapića, promijeniti vaš život na bolje, istina je da sve počinje i završava s nama samima i da sve što nam je potrebno za promjenu već imamo. Usudite se biti ta promjena koju želite vidjeti u drugima!
Na kraju, ipak imamo ovaj život ovdje i sada, zašto ga ne bismo živjeli najbolje što možemo!?

Vaše Ivana i Mirjana

Srce

O knjizi

Knjiga se sastoji od 11 poglavlja: Put, Prepreke na putu, Strah, Ogledalo, Uvažavanje i prihvaćanje, Sjajimo, Pozitivno razmišljanje, Sanjajte velike snove, Dobrota i zahvalnost – drugo ime za uspjeh, Točka preokreta , Put do unutarnjeg mirakoja vas navode da razmišljate i promišljate svoj život, svojeprivatne i poslovne odluke, a svako poglavlje stavlja naglasak na nužnost prihvaćanja prom- jene kaonečega što nas vdi do novih iskustava i drugačijeg života. Hrabrost je to što nam vraća život, što namdaje novi polet i novi zamah.

Srce

Osvrti

Nakon samo nekoliko minuta čitanja ove knjige, željet ćete – i moći – primjeniti njezina jasna, izravna i učinkovita načela na vlastiti život. Autorice knjige nas neprekidno potiču na preispitivanje naših vrijednosti, kvaliteta, sposobnosti i talenata. Je li to što radimo najbolje što možemo? Svi mi moramo definirati svoje želje jasno, precizno i detaljno. Nije li vrijeme da se promijenimo nabolje?
Nastavimo li činiti ono što smo oduvijek činili, nastavit ćemo dobivati ono što smo oduvijek dobivali. Želimo li to? Mnogi će naći odgovor čitajući ovu knjigu.

Vesna Torbarina,
Voditeljica odjela
Odjel za EEN i EU programe i fondove potpore za MSP
Sektor za međunarodne poslove i EU

 

Kada pročitate naslov ove inspirativne knjige, možete imati mnogo asocijacija, ali jedna od najčešćih je sigurno vezana za posao i rešavanje različitih situacija u karijeri. Međutim, već posle prve pročitane stranice i poglavlja “Put”, brzo shvatite da je ovo zapravo priručnik za život, krcat preporukama kako da od njega uzmemo ono najbolje i savladamo prepreke na najbezbolniji način. Zato je  ova knjiga poseba i drugačija.
Možda će vam se učiniti da autorke vešto barataju terminologijom svojstvenom “instruktorima života” (life coaches) i to će biti dobar uvid, mada ne i jedini. Ono što ovaj tekst odvaja od ponekad tipskih saveta u life coach literaturi jeste iskren i proživljen pristup kroz koji autorke uspevaju da čitaoca “zalepe” za stolicu sve dok ne pročitaju knjigu u jednom dahu, odjednom.
Odgovori su tako jednostavni, ali forma u kojoj nam one to saopštavaju pogađa ravno u dušu i um. I to je najveća vrednost ovog štiva kome ćete se sigurno mnogo puta vraćati.

Sanja Popović-Pantić,
Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije

Srce

Galerija slika

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search