Life coaching

Life Coach će vam pomoći poboljšati privatne i poslovne odnose, bolje se nositi sa stresom i stresnim situacijama, postati cjelovitija, sretnija i ispunjenija osoba. Riječ je o individualnom savjetovanju za osobni rast i razvoj koji će vam pomoći zauzeti se za sebe, pronaći svoj unutrašnji mir te ostvariti svoje životne ciljeve, želje i snove.

TEME KOJE VI ODABERETE
Radimo na temama koje vi odaberete koristeći pri tom priznate i licencirane coaching tehnike odabirući upravo onu koja je za vas najbolja i najučinkovitija. Life Coach će vam kroz razgovor pomoći da otkrijete svoje osjećaje, blokade, uvjerenja i obrasce ponašanja koji vas sputavaju u životu i zbog kojih ne možete ostvariti svoje ciljeve. Zajedno učimo kako učiniti promjenu te promijeniti stara negativna uvjerenja, misli i osjećaje u nova i pozitivna koje će vas voditi prema boljem, sretnijem i ispunjenom životu.

Kroz razgovor pomažem vam da osvijestite i na jednostavan način otpustite i razriješite stara uvjerenja i blokade te aktivirate one resurse i osjećaje u sebi koji će vam pomoći da budete sretni, zadovoljni, zdravi i cjeloviti.

SVE KREĆE OD NAS SAMIH
Život je vrlo jednostavan. Što dajemo, to dobivamo. Vjerujem da smo sami odgovorni za svako iskustvo u svom životu, kako ono najbolje tako i ono najgore. Ne zaboravite da ste vi kreatori svojih misli, bile one pozitivne ili negativne. Upravo vaše misli određuju kako će izgledati vaš dan, tjedan, mjesec i godina, i na kraju čitav naš život. Svi u sebi imamo sve što nam je potrebno da budemo sretni i živimo sreću u ovom trenutku.

Sve kreće od nas samih, od naših misli i osjećaja. Kada naučimo kako promijeniti misli možemo mijenjati sve, od odnosa prema sebi samima, do odnosa prema drugima. Život jednostavno kreće na bolje na svim segmentima i zaista djeluje. Svatko od nas stvara svoja iskustva svojim mislima i svojim riječima, a misli možemo uvijek mijenjati.

Rezerviraj svoj termin!

Cijena termina Life coachinga: 50 €
Cijena termina za parove: 75 €

Razgovor sa Life Coachom moguće je organizirati i online (Skype ili Zoom).

Za dogovor termina i sva dodatna pitanja pošaljite mail info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana)

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search