Louise L. Hay
Heal your life

Louise L. Hay je jedna od najpopularnijih autorica knjiga samopomoći i najprodavanija autorica u povijesti kao i utemeljiteljica pokreta samo-pomoći. Po filozofiji Louise Hay, voljeti sebe i voljeti druge jedan je od najvažnijih zadataka dok smo na ovom planetu, a iscjeljenje pojedinca vodi ka iscjeljenju cijele planete.

KNJIGA KAKO ISCIJELITI DUH I TIJELO
Autorica je bestsellera „Kako iscijeliti duh i tijelo“ kojeg je izdala 1988. godine, a knjiga je do danas prevedena na 25 različitih jezika, a njena filozofija primjenjuje se u 33 zemlje svijeta.

Louise L. Hay je putem svojih inspirativnih predavanja i knjiga i putem pozitivne filozofije nadahnula milione ljudi diljem svijeta koje je na taj način poučila kreiranju više onoga dobroga što trenutno imaju, da prepoznaju svoja ograničavajuća uvjerenja, promijene ih te postignu uspjeh i obilje na svim životnim razinama i na svim nivoima postojanja (duhovni rast i razvoj, intimne veze, posao, novac i još mnogo toga).

Osnivač je i vlasnik Hay House izdavačke kuće koja objavljuje knjige, audio i video materijale na- jznačajnih autora tematike osobnog razvoja. Detalje o njenom djelovanju možete potražiti na sl- jedećim stranicama:

www.louisehay.com
www.healyourlife.com
www.healyourlifeworkshops.com
www.hayhouse.com

“Vi ste pokretač u ovome svijetu! Dobit ćete sve što odaberete misliti. U ovom trenutku počinje novi život. Svaki trenutak može biti i novi početak. Zato, pustimo da ovaj trenutak odmah i ovdje bude početak za vas. Od sada počinje promjena.” Louise Hay

hyl-radionice-heart

Više o radionicama po filozofiji Louise L. Hay pogledajte ovdje: Heal Your Life radionice

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search