mamastranica_novo-12
4. lipnja 2024. ciklus online mindfulness meditacija
Škrinjica pozitivnih misli
nova škrinjica pozitivnih misli

Budi najbolja verzija sebe

Odlučili ste učiniti preokret i promjenu u svom životu i imati život kakav oduvijek priželjkujete?

Odaberite da vaš sadašnji trenutak sreće započne upravo sada i ovdje, na način koji vi sami želite, kroz individualni rad, radionicu, edukaciju ili tečaj. Rado ću vas voditi i biti vam podrška na vašem putu.

Dobrodošli u svoju Novu Priču!

Crtica o meni

Duboko vjerujem da ništa u životu nije slučajno, da se sve događa s razlogom i da za sve postoji pravi trenutak. A ono najljepše i najvažnije što sam ja naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje.

Moja životna svrha dijeljenje je stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo.

Potičem ljude oko sebe na pozitivne promjene, povezivanje sa sobom i sa kreiranjem svoje vlastite stvarnosti. Pomažem im da u sebi pronađu resurse i vrijednosti kako bi vlastitim snagama izašli iz svojih okvira, izdigli se iznad ograničavajućih uvjerenja te prihvatili odgovornost za sebe i svoj život. Podučavam ih pozitivnom razmišljanju, slušanju svog srca, kako da prihvate i zavole sebe i tako u potpunosti žive svoju životnu strast i svrhu.

Pozitivne misli za svaki dan – afirmacije

Moj inspirativni blog

ZAŠTO JE LAKŠE MISLITI NEGATIVNO

S ČIME JE POVEZAN STRAH OD NEIZVJESNOSTI?

VJERUJETE LI U SLUČAJNOSTI?

KAKO PRIHVATITI ONO ŠTO NE MOŽEMO PROMIJENITI

Sada je pravi trenutak!

PRATI LAKOĆU ŽIVLJENJA I PRIJAVI SE NA NEWSLETTER O RADIONICAMA, PREDAVANJIMA I LIJEPIM POZITIVNIM MISLIMA – AFIRMACIJAMA

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search