Holistički Mindfulness Retreat “Simplicity”

“Jednostavnost je ultimativni oblik savršenstva.” ― Leonardo da Vinci

Simplicity ili jednostavnost lako se izgubi iz fokusa u ubrzanom tempu života. Istovremeno tako nam je neophodna. U jednostavnosti lakše prepoznajemo gdje smo, što nas okružuje, kuda idemo, što želimo i što biramo. Mir, prisutnost, upijanje ljepote života su trenuci jednostavnosti.

Svi mi imamo mnogo uloga koje igramo u životu, ulogu djeteta, roditelja, šefa, zaposlenika, ljubavnika i mnoge druge te zaboravimo biti jednostavno samo mi, bez maski.
Često nam je tu jednostavnost lakše postići ako se malo odmaknemo iz svojeg svakodnevnog okruženja i odvojimo vrijeme za sebe, za svoju dušu i tijelo.

Upravo sa tom namjerom osmislili smo za vas „Simplicity“ retreat u Rogaškoj, od 10. do 12. studenog 2023., u ekskluzivnom 5* Boutique Hotelu Atlantida Rogaška koji odiše jednostavnošću, obiljem i iscjeljujućim vibracijama.

Vodili smo računa o ravnoteži svih naših aspekata te u trodnevni program uključili mindfulness, meditaciju, Tree of Life Soma Yogu, zvučnu kupku i art refleksiju uz slobodno vrijeme za zelene šetnje, opuštajuće wellness trenutke u spa oazi hotela i druženje prema želji. Uz uključenu polupansion ponudu možeš uživati i opustiti se u vrhunski pripremljenoj hrani. Ničeg previše niti premalo, jednostavno „Simplicity“.

Odaberi jednostavnost i ljepotu trenutka, prostor jasnoće i slušanja svojeg unutarnjeg kompasa i oslikaj svoj daljnji put. Odaberi „Simplicity“!

KOME JE NAMIJENJEN RETREAT?
Retreat je namijenjen svima koji žele;

 • Iskoristi trenutak bivanja sa sobom
 • Osvijestiti svoje trenutne želje i potrebe
 • Povezati svoje tijelo, um, duh i emocije
 • Osnažiti svoju intuiciju
 • Osluhnuti svoj unutarnji kompas
 • Opustiti se u unutarnjem miru
 • Uživati u ljepoti prirode
 • Doživjeti nova iskustva i druženja
 • Istražiti lakoću vlastite jednostavnosti

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Uvodnu večernju meditaciju opuštanja
 • Jutarnju Tree of Life Soma Yogu
 • Refleksivnu mindfulness radionicu “Gdje sam sada?”
 • Refleksivnu mindfulness radionicu “Osluhni svoj unutarnji kompas”
 • Art radionicu „Slikam svoj san“ uz pjenušac
 • Čarobni zvuci Rogaške noći 11.11. u 11 sati
 • Završna radionica „3 ključa ostvarenja“
 • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona (petak večera, subota doručak i ručak, nedjelja doručak)

Vrati se jednostavnosti onoga što istinski jesi, osluhni svoj unutarnji kompas i živi obilje sadašnjeg trenutka!

Program

PETAK

od 14.00 Smještaj u sobama i slobodno vrijeme (šetnja, spa, odmor)

18:30 – 20:00 „Jednostavnost i točka“, početni krug

20:00 Večera

21:30 Večernja meditacija

SUBOTA

07:30 – 08:30 Tree of Life Soma Yoga

08:30 Doručak

10:00 – 12:00 Refleksivna radionica “Gdje sam sada?”

12:00 Ručak

14:00 – 15:45 Refleksivna radionica “Osluhni svoj unutarnji kompas?”

16:00 – 17:30 Art radionica „Slikam svoj san“ uz pjenušac

17:30 Slobodno vrijeme

23:00 Čarobni zvuci Rogaške noći

NEDJELJA

08:00 – 09:00 Tree of Life Soma Yoga

09:00 Doručak

10:00 – 13:00 Tri ključa ostvarenja

13:00 – 18:00 Slobodno vrijeme i odjava iz soba do 18 sati

Predavači i teme

GORDANA RADIĆ
Strastvena pobornica integrativnog pristupa čovjeku, ona spaja neurološki, psiho-emotivni, duhovni i tjelesni aspekt. Od plesa u tinejdžerskim godinama, shiatsu edukacije do meditacijske sufi-zen vrtnje, Gordana je postepeno gradila svjesno utjelovljenje. Nakon magisterija psihosocijalnog savjetovanja i tekuće psihoterapeutske specijalizacije (NLP psihoterapija i hipnoterapija), produbljuje razumijevanje ljudskog ponašanja i psihosomatske tematike. Umjetnička kreativna orijentacija je prati kroz cijeli život od brojnih edukacija slikanja, kiparstva, rada sa staklom, keramikom i cvijećem do internog dizajna i spajanja umjetnosti sa terapijskim istraživanjem. U traženju holističkog izražaja kreirala je Tree of Life Soma Yogu inspirirana Somatic Experiencingom – svojim osobnim i iskustvom svojih klijenata u oslobađanju blokada i stresa kroz spoj tijela, dodira, zvuka i daha. Gordana je iskusna voditeljica programa osobnog razvoja Dreambuilder, Ja bez granica i Moj život moj izbor te niza energetsko-tjelesnih radionica. (www.sensaviva.hr)

MIRJANA PETKOVIĆ
Njezina životna svrha dijeljenje je stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji potiču osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. Njen životni poziv ocrtava se u svemu čemu se posvetila, a kroz radionice i individualni terapeutski rad sa odraslima i djecom, primjenjuje licencirane tehnike, terapeutske i coaching metode kojima potiče ljude na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom, slušaju svoje srce i krenu putem svog životnog samoostvarenja. Magistrirala je Psihosocijalno Savjetovanje, licencirani je Life, Wingwave i Hypnosis Coach, edukantica NLPt psihoterapije pod supervizijom, NLP i Mindfulness Master Trener, Heal Your Life Teacher, Relax Kids Coach i učiteljica Autogenog treninga. Autorica je Afirmacijskih kartica: “Škrinjica pozitivnih misli – afirmacijske kartice za odrasle” i “Škrinjica sretnih misli – afirmacijske kartice za djecu” i koautorica knjige: “Bez problema do rješenja”.
A ono što uvijek ističe je, da ono najljepše i najvažnije što je naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu postojanja i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Podsjeća ljude oko sebe na njegovanje zahvalnosti i ljubavi prema sebi, te da ne zaborave da se život ne događa nama, već se događa radi nas i da smo svi savršeni upravo ovakvi kakvi smo sada i ovdje.

Galerija

Rezerviraj svoje mjesto!

Cijena aranžmana po osobi – early bird prijave do 30.09.2023.: 330€
Cijena aranžmana po osobi – prijave nakon 30.09.2023.: 350€
Obavezna uplata akontacije od 150 € pri prijavi (akontacija se ne vraća u slučaju odustajanja).
Ostatak cijene potrebno je uplatiti najkasnije do 25.10.2023.

*U cijenu je uključen smještaj u dvokrevetnim sobama sa polupansionom, sve Radionice, Meditacije, Tree of Life Soma Yoga, Art Refleksija i Spa Trenuci.  Naš program završava u nedjelju u 13 sati.  U nedjelju možete uživati u wellnesu do 18 sati, (sobe je potrebno isprazniti do 12 pa stvari možete ostaviti u dvorani do 18 sati).

Dodatne mogućnosti koje nisu uključene u cijenu aranžmana:

 • Samostalno korištenje sobe je moguće uz nadoplatu od 40€
 • Prijevoz je predviđen vlastitim automobilom. Pri prijavi nam možete naglasiti ako trebate prijevoz ili ste spremni povesti nekoga pa ćemo vas povezati. Tako možete zajedno putovati i podijeliti troškove puta. Besplatan parking moguć je na otvorenom i osoblje hotela će vas uputiti nakon check-ina. Ukoliko želite koristiti garažu hotela ona košta 20€ ukupno za vrijeme vašeg boravka (10-12.11.).
 • Konzumacija pića, mini bar, večera u subotu i ručak u nedjelju po završetku programa.  Dodatan ručak u hotelu u nedjelju je moguć a la carte, a večera u subotu je 28€ po obroku.
 • Putno osiguranje možete ugovoriti po cijeni od 10.61€ po osobi odnosno 26,54€ ukoliko želite i osiguranje otkaza putovanja.  Za sve detalje i samo osiguranje unutar 5 dana od uplate akontacije, možete se javiti na mail: davor.gudicek@allianz-hrvatska.hr i ​navesti „Simplicity“
 • Ukoliko je vaša glavna tema poslovna te želite boravak iskoristiti za unapređenje vašeg poslovanja imate mogućnost uplate individualnog poslovnog paketa koji uključuje individualno savjetovanje sa našim poslovnim mentorom Gordanom Radić u satnici prema dogovoru.

Prijavite se pomoću kontakt obrasca, a za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na: info@mirjanapetkovic.com

Prijavi se!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search