Mindfulness Retreat
“Samo budi”

“Dajte sebi dopuštenje da dopustite ovom trenutku da bude točno onakav kakav jest i dopustite sebi da budete točno onakvi kakvi jeste.” ― Jon Kabat-Zinn

Pronaći svoj mir i svjesno boraviti u sadašnjem trenutku, i više nam je, nego potrebno, zato je pravi trenutak da odvojiš vrijeme za sebe i naučiš kako postati, biti i ostati mindful. Jer upravo ono na čemu je fokus, postaje intenzivnije i jače, kao i naše misli i način na koji razmišljamo, osjećaje koje hranimo ili ono što vježbamo.

Potpunu posvećenost sebi i trenutku u kojem si, doživi na Mindfulness Retreatu “Samo budi”, koji će se održati od 9. do 11. prosinca 2022., u opuštenom ozračju Amadria Park Grand Hotela 4 Opatijska Cvijeta koji odiše posebnim mirom i dobrom energijom. Ugođaj i doživljaj koji te čeka, u ovo posebno vrijeme Adventa, na idealnoj lokaciji neposredno uz more, savršeno je mjesto gdje želiš boraviti u trenutku u kojem si.

Ovaj trodnevni program, kroz Mindfulness radionice, meditacije i šetnju po divnoj Lungomare šetnici kao i opuštajuće spa trenutke, uz bazen i saune u relax zoni u Wellness Oazi, omogućit će ti potpuni mindful doživljaj, bivanja sa sobom. Uz to možeš uživati na najljepšem Adventu uz more, vrhunskoj gastronomiji restorana Camellia kao i Osterije da Ugo i Choco Worlda gdje možeš nagraditi svoje nepce, ukusnim domaćim slasticama i ručno rađenim čokoladama i čokoladnnim pralinama.

Odaberi istražiti gdje si sada, što ti govori tvoj unutarnji komapas i koji je tvoj sljedeći korak na putu prema kreaciji svog života u kojem si potpuno prisutan/na. Odaberi “samo biti”!

KOME JE NAMIJENJEN RETREAT?
Otvoren je svima – iskusnijima i početnicima, a posebno onima koji žele;

 • upoznati i osvijestiti sebe
 • otkriti svoje želje i potrebe
 • povezati svoje tijelo, um, duh i emocije
 • spojiti se sa svojom intuicijom
 • naučiti osnažiti svoje granice
 • dublje se povezati sa svojim unutarnjim kompasom
 • osvijestiti što doista žele i kuda idu
 • otkriti i otkloniti blokade na svom putu
 • živjeti u sadašnjem trenutku
 • pronaći unutarnji mir
 • osjetiti ljepotu meditacije u hodu uz more
 • doživjeti nova iskustva i druženja
 • jednostavno samo opustiti se i uživati

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Radionicu “Gdje sam sada?”
 • Radionicu “Pokreni svoj unutarnji kompas”
 • Radionicu “Moj sljedeći korak”
 • Mindfulness večernju meditaciju “Samo budi”
 • Mindfulness Lungomare šetnju
 • Smještaj u Superior dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona

Vrati se sebi, probudi svoj unutarnji kompas i živi u sadašnjem trenutku!

Program

PETAK

od 16.00 Dolazak i smještaj u sobama, odmor, šetnja ili spa trenutak

19:00 – 19:30 Upoznavanje i uvod u program

19:30 – 21:00 Večera

SUBOTA

08:00 – 09:30 Doručak

10:00 – 12:00 Mindfulness radionica “Gdje sam sada?”

12:00 – 12:30 Coffee Break

12:30 – 14:30 Mindfulness radionica “Probudi svoj unutarnji kompas”

14:30 – 16:00 Mindfulness Walking Meditation “Lungomare”

16:00 – 19:30 Slobodno vrijeme

19:30 – 20:30 Večera

20:30 – 21:15 Mindfulness večernja meditacija “Samo budi”

NEDJELJA

08:00 – 09:30 Doručak

10:00 – 12:00 Mindfulness radionica “Moj sljedeći korak”

12:00 – 12:30 Coffee Break

12:30 – 13:30 Završna Mindfulness meditacija “Samo budi”

13:30 – 14:00 Odjava iz soba

Predavači i teme

MIRJANA PETKOVIĆ
Njezina životna svrha dijeljenje je stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji potiču osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. Upravo iz tih razloga kroz radionice i individualni rad, primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode kojima potiče ljude na pozitivne promjene i da se povežu sa sobom, slušaju svoje srce i žive svoju životnu strast i svrhu. Licencirani je Life, Wingwave i Hypnosis Coach, Edukantica NLPt psihoterapije pod supervizijom, NLP i Mindfulness Master Trener, Heal Your Life Teacher, Relax Kids Coach i učiteljica Autogenog treninga. Autorica je Afirmacijskih kartica: “Škrinjica pozitivnih misli – afirmacijske kartice za odrasle” i “Škrinjica sretnih misli – afirmacijske kartice za djecu” i koautorica knjige: “Bez problema do rješenja”.

Na ovom jesenskom Mindfulness Retreatu kroz mindfulness radionice “Gdje sam sada?”, “Probudi svoj unutarnji kompas” i “Moj sljedeći korak” i meditacije “Samo budi”, osvijestit ćete i podsjetiti se gdje ste, tko ste i kuda idete, naučiti slušati svoje srce i intuiciju, dopustiti si čuti šapat svoje Duše i živjeti u sadašnjem trenutku.

“Ono najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Odaberite da sreća započne upravo sada i ovdje, na način kako vi sami želite i neka baš ovaj dan bude dan kada ćete započeti najbolji dio ostatka svog života. Ne zaboravite da se život ne događa vama, on se događa radi vas i da ste savršeni upravo ovakvi kakvi ste sada i ovdje. Veselim se svakom trenutku učenja, druženja i zajedničkog stvaranja novog, boljeg i sretnijeg svijeta!”

Galerija

Rezerviraj svoje mjesto!

Cijena aranžmana po osobi – early bird prijave do 28.11.2022.: 2.299,00 kn / 305,09 € (mogućnost plaćanja na dvije rate)
Cijena aranžmana po osobi – prijave od 28.11.2022.: 2.499,00 kn / 331,67 € (mogućnost plaćanja na dvije rate)
Obavezna uplata akontacije 500,00kn / 66,27 € (u slučaju otkazivanja akontacija se ne vraća)

Mogućnost nadoplate za Superior single use sobu = 600,00 kn / 79,62 €

*U cijenu je uključen smještaj u Superior dvokrevetnim sobama sa polupansionom, coffee breakovi, radionice, meditacije i spa trenuci

 • Prijevoz: vlastiti prijevoz automobilima. Javite nam se pa ćemo vas povezati ako želite putovati zajedno i dijeliti troškove. Taj način odlično funkcionira. Pri prijavi naglasite nudite li ili trebate prijevoz da vas spojimo. Također nam javite ako ste se sami pobrinuli za sebe.
 • Popis soba, detalji oko prijevoza i ostalo biti će poslani mailom prijavljenima.

Prijavite se pomoću kontakt obrasca, a za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na: info@mirjanapetkovic.com

Prijavi se!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search