Re(Treat)
“Povratite svoju snagu”

Stari Cherokee podučavao je unuka o životu: ”U meni se vodi borba. To je strašna borba između dva vuka. Jedan je zao – on je gnjev, zavist, tuga, žaljenje, pohlepa, krivnja, laž, superiornost, ego. Drugi je dobar – on je radost, mir, ljubav, nada, poniznost, ljubaznost, empatija, velikodušnost, istina, suosjećanje i vjera. Ista borba se odvija i u tebi – i u svim ostalim ljudima. “
Unuk je razmišljao o tome minutu, a zatim upitao djeda: “Koji vuk će pobijediti?”
”Onaj kojega hraniš”, odgovorio je stari Cherokee.

Upravo u ovo vrijeme kada je taj ‘trenutak za sebe’ postao luksuz kojeg si tako rijetko priuštimo, potrebno je, svaki puta iznova, skrenuti pažnju na to koliko je zapravo važan za svakoga od nas. Kroz radionice, meditacije, opuštajuća druženja i wellnes trenutke, ovaj trodnevni program, pomoći će vam odmaknuti se od svakodnevice i pokloniti si vrijeme samo za sebe.

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Radionica “Slike duše” – Putovanje kroz slike podsvijesti
 • Mindfulness radionica “Sadašnji trenutak”
 • Heal Your Life radionica “Podignimo vibraciju života”
 • Tibetanska relaksacija, meditacija, aktiviranje 5 osjetila
 • Satovi Joge i relaksacije, upoznavanje s drevnim znanjima o dimenzijama i balansu života
 • Smještaj u dvokrevetnim SUPERIOR sobama za dvoje na bazi polupansiona
 • Snack/lagani ručak
 • Rani check in/kasni check out

KOME JE NAMIJENJEN RE(TREAT)?
Otvoren je svima – iskusnima i početnicima, a posebno onima koji žele;

 • iskusiti nova iskustva i druženja
 • upoznati svoje tijelo, um duh i emocije
 • spojiti se sa sobom i svojom Dušom
 • osvijestiti što doista žele
 • otkriti i otkloniti svoja uvjerenja i blokade na svom Putu
 • podići vibraciju svog života na najjače
 • osjetiti ljepotu meditacije u prirodi
 • doživjeti iskustvo Tibetanske meditacije
 • živjeti u sadašnjem trenutku
 • osvijestiti svaki dah i postignuti unutarnji mir
 • isprobati “Pozdrav Suncu”
 • jednostavno samo opustiti se

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Smještaj u odabranu kategoriju soba, besplatan prelazak u sobu s pogledom na more u slučaju dostupnosti
 • Noćenje s uključenim doručkom. Rana prijava i kasna odjava u slučaju dostupnosti
 • Doručak s velikim izborom gastronomskih specijaliteta. Mogućnost polupansiona uz nadoplatu: tematski švedski stolovi uvečer koji se sastoje od cijelog niza gastronomskih delicija iz regije Alpe-Jadran i mediteranske Dalmacije. Posebno prilagođeno osobama s alergijama na hranu (dostupno na zahtjev uz prethodnu obavijest). Usluga dobrodošlice Welcome Home. Postaja za punjenje električnih vozila
 • Restoran Jadran, restoran La veranda, Steak house Planika, riblji restoran Bracera, bistro Spa, bar Sotto Voce s terasom, knjižnica (Radno vrijeme ovisi o sezoni)
 • Wellness i vodeni svijet proteže se na 6000 m², Thallasso unutarnji/vanjski bazen, unutarnji/vanjski bazen, vanjski bazen „Infinity”, unutarnji dječji bazen, turski hamam, područje sa saunama s finskom saunom, parna kupelj, slana parna kupelj, panoramska zemljana sauna s pogledom na more, sauna Bio, Kneippov bazen, kanal s hladnom vodom, mrvljeni led, razna područja za opuštanje – panoramska soba za opuštanje, zamračena soba s ljuljačkama za opuštanje, soba za opuštanje s vodenim krevetima, privatni SPA, spa bistro koji nudi osvježavajuće napitke i užinu, uklj. torbu za spa s ogrtačem, ručnicima i natikačama tijekom trajanja vašeg boravka
 • Sportski centar na otvorenom – tenis, teren za golf, mini golf, badminton, košarka, mali nogomet, odbojka na plaži, najam sportske opreme. Razne sportske akademije tijekom sezone (nogomet, tenis). Lijepa staza za pješačenje idealna je za trčanje i šetnju uz more
 • Aktivnost ili opuštanje na istom mjestu za nadahnjujuć godišnji odmor
 • Besplatna upotreba centra za tjelovježbu i svakodnevnih sportskih aktivnosti
 • Besplatan Wi-Fi

Program

PETAK

Od 14.00 Dolazak i smještaj u dvokrevetnim sobama, mogućnost odmora i wellnessa

19:30 – 18:30 Uvodno upoznavanje i objašnjavanje programa

19:00 – 20:30 Večera

20:30 – 22:30 Tibetanska relaksacija

SUBOTA

06:00 – 06:30 Buđenje uz šalicu toplog čaja

07:00 – 08:00 Meditacija “Pet osjetila”

08:00 – 09:30 Doručak

10:00 – 11:00 “Pozdrav Suncu” – Joga

11:30 – 13:00 Radionica “Slike duše” – Putovanje kroz slike podsvijesti

13:00 – 15:00 snack/lagani ručak

15:00 – 17:30 Vrijeme za wellness i opuštanje

17:30 – 19:00 Heal Your Life radionica “Podignimo vibraciju života”

19:15 – 20:30 Večera

20:30 – 23:00 Tibetanska meditacija i čajanka uz zajedničku diskusiju

NEDJELJA

07:00 – 08:00 Meditacija – uvod u pravu meditaciju

08:30 – 10:00 Doručak

10:00 – 11:00 “Prošireni Pozdrav Suncu” – Joga

11:30 – 12:30 Mindfulness radionica “Sadašnji trenutak”

12:30 – 14:00 snack/lagani ručak

Nakon ručka, odlazak kućama s novom opuštajućom energijom!

Predavači i teme

MIRJANA PETKOVIĆ
Moja životna svrha dijeljenje je stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. Upravo iz tih razloga kroz radionice i individualni rad, primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode kojima potičem ljude na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom, da slušaju svoje srce i žive svoju životnu Strast i Svrhu. Licencirani sam Life Coach, Heal Your Life Teacher, Mindfulness Trener, NLP Trener i učiteljica Autogenog treninga. Autorica sam Afirmacijskih kartica: “Škrinjica pozitivnih misli – afirmacijske kartice za odrasle” i “Škrinjica sretnih misli – afirmacijske kartice za djecu” i koautorica knjige: “Bez problema do rješenja”.

Na ovogodišnjem “Šumskom Re(treatu)” kroz radionice “Slike duše”, “Podignimo vibraciju života i “Sadašnji trenutak” osvijestit ćete kuda vas vodi vaša Duša, kako podići vibraciju života i živjeti u sadašnjem trenutku.

Ono najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Odaberite da sreća započne upravo sada i ovdje, na način kako vi sami želite i neka baš ovaj dan bude dan kada ćete započeti najbolji dio ostatka svog života. Ne zaboravite da se život ne događa vama, on se događa radi vas i da ste savršeni upravo ovakvi kakvi ste sada i ovdje. Veselim se svakom trenutku učenja, druženja i zajedničkog stvaranja novog, boljeg i sretnijeg svijeta!

KRISTIAN NASTESKI
U doba krize, corona virusa, potresa, sve su popularnije riječi poput “mindfulness” i “awareness”. Mnogi su se okrenuli nečemu što nazivamo “rad na sebi”, a znanje i iskustvo tražimo nezasitno. Ponekad se čini da postoji mnogo oprečnih informacija, a  univerzalno znanje zapravo ne postoji. Sve više “napredujem”, a čini mi se da sam sve dalje…

Postavlja se pitanje; zašto uopće imam potrebu nešto “raditi”? Nalazim li se u situaciji iz koje ne vidim izlaz, ili mi je  dosadašnji život postao monoton i dosadan?
Nije to ništa novo. Mnogi su se ljudi, ali i znanstvenici i umjetnici oduvijek okretali ka istoku, u potrazi za nečim nedodirljivim, laboratorijski nedokazivim ili čak mističnim.

Ja sam Kristian Nasteski i pozivam Vas na Šumski Re(treat) sa prijateljicom Mirjanom. Fizioterapeut sam, autor i vodič specifičnih putovanja kroz Indiju, svirač indijskih bubnjeva i filozof u vječnoj potrazi za nečim novim. Kao dječak sam proveo neko vrijeme u Indiji u asramu. Danas se zbog toga osjećam kao premosnica dviju različitih kultura. Nalazim se istovremeno u obje kulture i svaku donekle razumijem.

Želja mi je pomoći ljudima da pomire znanja u sebi i dođu do svoje istine. To je neophodan korak u potrazi za mirom i radošću. Također, cilj mi je demistificirati određena znanja i tehnike jer – ne postoji mistika, postoji logika. Mistika je samo logika koju si čovjek ne može objasniti. Kad čovjek prekorači granicu koja dijeli život od preživljavanja, percepcija se mijenja, a rijeka u žilama poteče. Ne živim tako jer su mi rekli da tako moram. Živim tako jer je to najbolje što sam do sada upoznao. Može se sve činiti malo kontroverznim ili čak buntovničkim, no meni je bitno da se zabavim i pritom s ljudima podijelim neka od svojih zanimljivih iskustva.

Galerija

Rezerviraj svoje mjesto!

Za dodatne informacije i prijavu posjetite
Falkensteiner Hotel & SPA Iadera

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search