Retreat
“Sreća je u meni”

“Sreća je putovanje, a ne destinacija”, Ben Sweetland

Sreća se ne događa, ona je stvar našeg odabira i nalazi se unutar svakoga od nas. Mi smo ti koji biramo biti sretni i upravo u ovo vrijeme kada je taj ‘trenutak za odabir’ postao luksuz kojeg si tako rijetko priuštimo, potrebno je, svaki puta iznova, skrenuti pažnju na to koliko je zapravo važan za svakoga od nas.

Za pronalazak sreće unutar nas, odabrali smo mjesto netaknute prirodne ljepote, “Plitvice Falls Cottage” koji odiše ljekovitim mirisom šume, posebnim mirom, dobrom energijom i autohtonim delicijama.

Na ovom čarobnom mjestu, kroz radionice, meditacije, opuštajuća druženja i bivanje u prirodi, ovaj trodnevni program od 29. travnja do 1. svibnja 2022., omogućit će vam opuštanje i nezaboravan doživljaj uz uživanje u blagodatima i čarima jezera, borova i čistog zraka, te pomoći da se odmaknete od svakodnevice i poklonite si vrijeme samo za sebe.

KOME JE NAMIJENJEN RETREAT?
Otvoren je svima – iskusnima i početnicima, a posebno onima koji žele;

 • doživjeti nova iskustva i druženja
 • upoznati i povezati svoje tijelo, um, duh i emocije
 • dublje se povezati sa svojim Unutarnjim Ja
 • osvijestiti što doista žele i kako to ostvariti
 • otkriti i otkloniti blokade na svom putu prema sreći
 • podići svoju vibraciju sreće
 • osjetiti ljepotu meditacije u prirodi
 • živjeti u sadašnjem trenutku
 • osvijestiti svaki dah i pronaći unutarnji mir
 • jednostavno samo opustiti se i uživati u netaknutoj prirodi

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Radionica “Kreiraj svoju sreću”
 • Radionica “Podigni vibraciju sreće”
 • Radionica “Put ka mojoj sreći”
 • Dvije Mindfulness meditacije
 • Mindfulness izlet na Plitvice
 • Smještaj u dvokrevetnim sobama za dvoje na bazi polupansiona

Vratite se sebi, svom miru i sreći, otkrijte svoju pokretačku energiju i unutarnju snagu! Dobro nam došli!

Program

PETAK

od 16.00 Dolazak i smještaj u sobama, mogućnost odmora i šetnje

19:00 – 20:00 Upoznavanje i uvod u program

20:00 – 21:30 Večera

21:30 – 22:00 Mindfulness meditacija

SUBOTA

08:00 – 09:30 Doručak

10:00 – 12:00 Radionica “Kreiraj svoju sreću”

12:00 – 12:30 Coffee Break

12:30 – 14:30 Radionica “Podigni svoju vibraciju sreće”

14:30 – 15:30 Snack/lagani ručak

15:30 – 17:30 Radionica “Put ka mojoj sreći”

17:30 – 19:00 Slobodno vrijeme

19:00 – 20:30 Večera

20:30 – 21:15 Mindfulness meditacija

NEDJELJA

08:00 – 09:30 Doručak

10:00 – 14:00 Izlet na Plitvice

14:00 – 15:00 Snack/lagani ručak

Nakon ručka, odlazak kućama s novom opuštajućom energijom!

Predavači i teme

JASMINA KARDOŠ
Magistra psihologije i edukantica psihoterapije pod supervizijom. Radi kao klinički psiholog s odraslima na području posttraumatskog stresnog poremećaja, depresije, anksioznosti i ovisnosti. U radu primijenjuje stečena znanja iz Transakcijske analize, Realitetne terapije i Teorije izbora te Kognitivno-bihevioralne terapije. Posebno područje interesa su Aktivnosti i terapija uz pomoć životinja za koje je licencirana sa svoja dva psa a provodi ih volonterski s djecom i odraslima. Uz navedeno, licencirani je facilitator programa Take Charge of Your Life®, NLP i Mindfulness praktičar te EMDR Level 1 terapeut.

Na ovogodišnjem Retreatu kroz radionicu “Kreiraj svoju sreću ” i Mindfulness nedjeljno jutro na Plitvicama istražiti ćeš sebe i pokrenuti energiju stvaranja.

“Vjerujem da životno zadovoljstvo i istinska sreća proizlaze iz kvalitetnog odnosa prema samom sebi i s drugim ljudima. Zaljubljenik sam u životinje i prirodu, volim učiti i spoznavati nove stvari.”

URSULA KREMENIĆ
Psihologija i psihoterapija su njezina baza, duhovnost je njezina esencija, a Coaching i NLP životni stil. Unutar sebe pronalazi inspiraciju i ljubav kako bi pružila podršku svojim klijentima na putu promjene i osobnog razvoja. Magistra je primijenjene psihologije sa fokusom na NLP i savjetodavni terapeut TA. Certificirani je NLP i Mindfulness Master Trener te Life, Sport i Wingwave Coach. Učiteljica Autogenog treninga po Shultzu te certificirani Hypnotist. U radu primjenjuje tehnike Obiteljske i organizacijske konstelacije te Katatimno imaginativni pristup.

Na ovogodišnjem Retreatu kroz radionicu “Put ka mojoj sreći ” i Mindfulness meditaciju otpuštanja zaploviti ćeš rijekom života u smjeru svoje svjesnosti, posebnosti i mudrosti.

Vjerujem da je osvještavanje i svjesno življenje ključ sreće i mudrosti života. Kroz svoj rad živim terapiju i coaching. To je raskrižje na kojem se susreću moja kreativnost i suština. Moje sretno mjesto gdje nastojim zaplesati sa životom. I tu sam za Vas da probudite i spoznate svoje sretno mjesto unutar sebe.

MIRJANA PETKOVIĆ
Njezina životna svrha dijeljenje je stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji potiču osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. Upravo iz tih razloga kroz radionice i individualni rad, primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode kojima potiče ljude na pozitivne promjene i da se povežu sa sobom, slušaju svoje srce i žive svoju životnu strast i svrhu. Licencirani je Life, Wingwave i Hypnosis Coach, Heal Your Life Teacher, NLP i Mindfulness Master Trener, Relax Kids Coach i učiteljica Autogenog treninga. Autorica je Afirmacijskih kartica: “Škrinjica pozitivnih misli – afirmacijske kartice za odrasle” i “Škrinjica sretnih misli – afirmacijske kartice za djecu” i koautorica knjige: “Bez problema do rješenja”.

Na ovogodišnjem Retreatu kroz Heal Your Life radionicu “Podignite svoju vibraciju sreće i Mindfulness Meditaciju “Jezero” nučit ćete slušati svoje srce, osvijestiti kuda vas vodi vaša Duša, kako podići vibraciju sreće i živjeti u sadašnjem trenutku.

“Ono najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Odaberite da sreća započne upravo sada i ovdje, na način kako vi sami želite i neka baš ovaj dan bude dan kada ćete započeti najbolji dio ostatka svog života. Ne zaboravite da se život ne događa vama, on se događa radi vas i da ste savršeni upravo ovakvi kakvi ste sada i ovdje. Veselim se svakom trenutku učenja, druženja i zajedničkog stvaranja novog, boljeg i sretnijeg svijeta!”

Galerija

Rezerviraj svoje mjesto!

Cijena cijelog aranžmana po osobi: 2.490,00 kn, uz mogućnost plaćanja do tri rate.

*U cijenu je uključen smještaj u dvokrevetnim sobama sa polupansionom, lagani ručak/snack, coffee breakovi, radionice, meditacije i izlet na Plitvice

 • Prijevoz: vlastiti prijevoz automobilima. Javite nam se pa ćemo vas povezati ako želite putovati zajedno i dijeliti troškove. Taj način odlično funkcionira. Pri prijavi naglasite nudite li ili trebate prijevoz da vas spojimo. Također nam javite ako ste se sami pobrinuli za sebe.
 • Popis soba, detalji oko prijevoza i ostalo biti će poslani mailom prijavljenima.

Prijavite se pomoću kontakt obrasca, a za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na: info@mirjanapetkovic.com

Prijavi se!

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search