“Relax Weekend”

Po prvi puta u našoj regiji, Vikend retreat sa Heal Your Life radionicom “10 Steps to Achieve Your Dreams”* i satovima Joge u prirodi od 1.-3. lipnja 2018. godine

MJESTO ODRŽAVANJA: NEOTKRIVENA ISTRA

Nakon prošlogodišnjeg vikenda u Opatiji, ovogodišnji “Relax Weekend” organizirali smo u još neotkrivenom dijelu čarobne Istre, u mjestu Jehnići samo pet kilometara udaljenom od Poreča, na predivnom imanju poznate i cijenjene Istarske obitelji Jurcan. Ovo imanje koje odiše golemom pozitivnom energijom omogućit će vam opuštanje i nezaboravan doživljaj uz uživanje u blagodatima i čarima netaknute prirode predivnih maslinika i čistog zraka ispunjenog miomirisima istarskog ljekovitog bilja.

Želite li pobjeći od svakodnevice i užurbanosti te pokloniti sebi, svom tijelu, svom duhu i svom umu jedan potpuno drugačiji vikend koji će vas osnažiti, opustiti i pripremiti da na drugačiji način pristupate svakom sljedećem danu? Ako je vaš odgovor DA, onda je upravo ovo Vikend za vas!

Otkrijte svoju kreativnost, unutarnju snagu, vodstvo i energiju života i dobro nam došli!

“RELAX WEEKEND” ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Heal Your Life radionicu sa svim uključenim materijalima
 • Satove joge i vježbe disanja u prirodi
 • Opuštanje i meditacije
 • Smještaj u apartmanima na bazi punog pansiona
 • Izlet iznenađenja u jedno od energetskih središta Istre
 • Korištenje cijelog imanja sa bazenom, degustaciju domaćih rakija i maslinovog ulja obitelji Jurcan

KOME JE NAMIJENJENA HYL RADIONICA?

 • otvorena je svima – i ženama i muškarcima, i iskusnima i početnicima
 • ako želite iskusiti nova iskustva, druženje s pametnim i veselim ljudima
 • ako ne možete zaustaviti svoje misli i brige i previše ste fokusirani na svoju glavu
 • ako ne osjećate svoje tijelo, svoju snagu i svoje emocije
 • ako težite svom unutarnjem miru
 • ako osjećate da je došlo vrijeme da napokon upoznate tko ste vi zaista i da se spojite sa sobom
 • ako želite osjetiti ljepotu meditacije, opustiti se i osvijestiti svaki dah i postignuti unutarnji mir

Heal Your Life® radionica “10 Steps to Achieve Your Dreams” po prvi puta će se provesti na ovom Vikendu te ćete imati čast prvi u Hrvatskoj prisustvovati ovoj originalnoj radionici po HYL licenci. Radionica će vam pomoći da otkrijete najdublju tajnu svega – svoju životnu strast i svrhu, osvijestite uvjerenja koja vas zaustavljaju, naučite kako kreirati savršene afirmacije koje će hraniti vaš san, razvijete povjerenje i vještine koje će vas poticati da krene naprijed, iskusite snagu, podršku i inspiraciju te osjetite i doživite praksu umjetnosti življenja u vašim snovima preko vizualizacije.

Cilj ove radionice je doživjeti sebe tamo gdje doista pripadamo, a rad će biti lagan i opuštajući s fokusom na pronalaženje svog sigurnog mjesta unutar sebe.

Program

PETAK 01.06.2018.

Dolazak i smještaj

18.00 Okupljanje na ugodnoj terasi Vile te lagano opuštanje i otvaranje tema što nas čeka na našem prekrasnom dvodnevnom putovanju

19:00 Dobrodošlica i upoznavanje s programom

20.00 Svečana večera

22:00 Prije spavanja vježbe opuštanja i meditacija

 SUBOTA 02.06.2018.

06:00 – 06:30 Lijeno buđenje i pripremanje za naše putovanje

06:30 – 08:00 Jutarnja joga u prirodi i otvaranje osjetila prekrasnim miomirisima istarskog ljekovitog bilja

08:30 – 10:00 Doručak

10:00 – 11:15 HYL radionica “10 Steps to Achieve Your Dreams” – prvi dio naše današnje radionice, radimo u okolici vile, sve ovisno o vremenu

11:15 – 11:30 Kratki predah uz domaće čajeve, voće, kolače i sokove

11:30 – 12:30 HYL radionica “10 Steps to Achieve Your Dreams” – nastavak prvog dijela naše radionice

13:00  14:30 Slobodno vrijeme za ručak, sunčanje, šetnju, druženje

14:30– 15:30 HYL radionica “10 Steps to Achieve Your Dreams” – krećemo s drugim dijelom naše radionice

15:30 – 15:45 Predah uz domaće čajeve, sokove, kolače

15:45 – 16:45 HYL radionica “10 Steps to Achieve Your Dreams” – nastavak drugog dijela radionice

18:00 – 19:15 Popodnevna joga i meditacija

20:00 Večera

NEDJELJA 03.06.2018.

06:00 – 06:30 Lijeno rastezanje i buđenje s novim prekrasnim mislima

06:30  08:00 Jutarnja joga u prirodi i razbuđivanje naših osjetila prekrasnim mirisima biljaka koje nas okružuju

08:30 – 10:00 Doručak

10:30 – 13:30 Izlet iznenađenja u jedno od energetskih središta iste u srcu netaknute Istarske prirode

14:00 – 16:00 Povratak u Vilu i zajednički ručak

17:00 Lagani povratak prema našim kućama sa novom pozitivnom i motivirajućom energijom

Predavači i teme

MIRJANA PETKOVIĆ
Heal Your Life® radionicu “10 Steps to Achieve Your Dreams” vodit će Mirjana Petković, licen- cirani Heal Your Life® Teacher, Life Coach, Relax Kids Coach, wingwave Coach, učiteljica Autogenog treninga, Theta Healing i Shamballa Praktičar i NLP Master.

Njena životna svrha je dijeljenje stečenih znanja i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj djece i odraslih, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. Upravo iz tih razloga Mirjana je osnovala tvrtku Lakoća življenja putem koje, kroz radionice i indi- vidualni rad, primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode. Mirjana potiče ljude na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom, da slušaju svoje srce i žive svoju životnu Strast i Svrhu. Pri tome ih poučava kako je sve moguće. Kroz radionice osvijestit ćete svoje misli i koliko su važne u kreiranju života. Naučit ćete kako promjenom misli na jednostavan način podići vibraciju svog života i stvarati upravo ono što želite i zaslužujete.

„Ono najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Odaberite da sreća započne upravo sada i ovdje, na način kako vi sami želite i neka baš ovaj dan bude dan kada ćete započeti najbolji dio ostatka svog života. Ne zaboravite da se život ne događa vama, on se događa radi vas i da ste savršeni upravo ovakvi kakvi ste sada i ovdje. Veselim se svakom trenutku učenja, druženja i zajedničkog stvaranja novog, boljeg i sretnijeg svijeta!“

SANDRA RATKOVIĆ
Kroz satove Vinyasa joge prilagođene svima, vježbe disanja Pranayama i vođeno opuštanje u Shav- asani provest će vas Sandra Ratković, međunarodno certificirani učitelj joge i multistyle yoga teacher (RYT 200 Yoga Alliance). Njen joga put je započeo kao još jedna u nizu fizičkih aktivnosti, a tijekom života se bavila raznim aktivnostima od trčanja, tenisa do plesa.

“O jogi nisam puno znala, a moj prvi sat joge završio je tako da sam se kupala u znoju, pokušava- jući pratiti pokrete ljudi oko sebe, no sa širokim osmijehom na licu. Spajanje daha i pokreta dalo je novu dimenziju mom uvidu u fizičku aktivnost. Redovitom joga praksom osim fizičkih promjena poput snage, gipkosti i balansa, zamijetila sam i promjene u svom životnom stilu. Loše životne na- vike počele su nestajati bez napora jer ih moje tijelo više nije prihvaćalo. Tada sam upisala školu za učitelje joge i jogijske profesionalce YogaPRO OM joge RTY 200 i uspješno je završila. Druženje s lju- dima kojima je joga životni poziv potaknuo me da još više uronim u jogijsku praksu putem radionica svjetskih joga učitelja kao što su David Swenson, Meghan Currie i mnogi drugi. Joga je mnogo više od fizičke prakse. Prakticiranje asana je samo jedna komponenta ove predivne discipline koja se bavi meditacijom, disanjem (pranayama) i promicanjem zdravog života na svim razinama od prehrane pa do poimanja svijeta oko sebe. Iskusivši na svom tijelu terapeutska svojstva joge, upisala sam dvogodišnje školovanje za joga terapeuta u Sangha Om Yoga School. Zahvaljujući nastavku edukacije savladala sam predivnu vještinu tajlandske masaže čije dobrobiti su iskusili mnogi. Najljepši dar svakom učitelju joge su osmijesi u očima polaznika te zahvalnost koja ostaje nakon izgovorene riječi Namaste.”

Rezerviraj svoje mjesto!

Apartman s dvije sobe, cijena za dvije osobe u jednoj sobi:

 • rane uplate do 01.04.2018. – 1.600,00kn po osobi (mogućnost plaćanja na dvije rate)
 • uplate do 15.05.2018. – 1.800,00kn po osobi (mogućnost plaćanja na dvije rate), obavezna akontacija 500,00kn do 01.04.2018. (u slučaju otkazivanja akontacija se ne vraća)

Apartman s dvije sobe, cijena za jednu osobu u jednoj sobi:

 • rane uplate do 01.04.2018. – 1.750,00kn po osobi (mogućnost plaćanja na dvije rate)
 • uplate do 15.05.2018. – 1.950,00kn po osobi (mogućnost plaćanja na dvije rate), obavezna akontacija 500,00kn do 01.04.2018. (u slučaju otkazivanja akontacija se ne vraća)

*U cijenu je uključen smještaj sa punim pansionom, kava, čaj i voda neograničeno, HYL radionica, satovi Joge, Vježbe disanja, Meditacije, Izlet iznenađenja te korištenje cijelog imanja sa bazenom

 • Prijevoz: vlastiti prijevoz automobilima. Javite mi se pa ćemo vas povezati ako želite putovati zajedno i dijeliti troškove. Taj način odlično funkcionira. Pri prijavi naglasite nudite li ili trebate prijevoz da vas spojimo. Također nam javite ako ste se sami pobrinulei za sebe.
 • Popis soba, detalji oko prijevoza i ostalo biti će poslani mailom prijavljenima.

Za dodatne informacije i prijavu koristite kontakt obrazac, napišite mail na info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana)

Galerija

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search