“Relax Weekend za prijateljice”

Pridružite nam se na trećem u nizu opuštajućih i inspirirajućih vikenda za žene pod nazivom “Relax Weekend za prijateljice” koji će se održati 06.-08. prosinca 2019. godine u Lovranu. Ovoga puta u sasvim drugačijem periodu godine, u čarobno vrijeme Adventa na Kvarneru.

“Relax Weekend za prijateljice” osmišljen je kao retreat program na kojem ćete proći kreativnu i stvaralačku Heal Your Life® radionicu “Manifestiraj svoju 2020. godinu”, opustiti se uz meditacije i vježbe disanja, te uživati u wellness trenucima, ispraćajući na taj način 2019. godinu i dočekujući spremno 2020. godinu.

Za naše ovogodišnje mjesto opuštanja odabrali smo Villlu Astra u Lovranu, koja sa Casom Oraj čini jedinstveni prirodno energetski sistem visoke frekvencije, te predstavlja tihu oazu zdravog življenja na Opatijskoj rivijeri okruženoj prirodnom ljepotom i jedinstvenom klimom Kvarnerskog zaljeva.

Program sa potpisom našeg domaćina Vjeke Martinka “One with Nature – One with Life” savršeno se uklopio u našu priču stvorenu da nam omogući da živimo svoj život punim potencijalom. Koliko ste se puta zapitali: Imam li dovoljno energije? Jesam li zadovoljna svojim životom? Živim li u skladu sa sobom i ljudima oko sebe? Nosim li u sebi odnos sa božanskim? Živim li u sadašnjem trenutku?

Upravo ovaj opuštajući vikend pomoći će vam da se posvetite sebi, opustite svoje tijelo, svoj duh i svoj um, i dobijete uvide u odgovore na ova pitanja te doživite dublju dimenziju života za koju često nemamo vremena u svakodnevnom stresnom životnom tempu.

MJESTO ODRŽAVANJA: LOVRAN

Lovran je dobio ime prema lauriani, lovorovom stablu koje je simbol preobraženja i vječnog života. Značenje svog imena duguje legendi o Apolonu i Dafne, djeci grčkih bogova koje razdvojiše zle Kupidove strelice. Dafne je bježala od Apolonove ljubavi i bila preobražena u drvo lovora. Unatoč tomu, Apolon se zakleo na vjernost te se, kako zabilježi Ovidije, od tada započeo odijevati u lovor. “Budući da sam ja vječno mlad, ni ti, zimzeleno lišče, nikada nećeš izblijedjeti.”

Prije stotinu godina talijanski je plemenitaš Nicolo Guerra stigao u Lovran. Njegovo prezime znači rat, ali on je u Lovranu pronašao mir. Dok se jednom u zavjetrini Učke skitao od Opatije prema Lovranu, otkrio je neku energiju i odlučio izgraditi neogotičku ljepoticu, današnju Villu Astru. Kao prije njega venecijanski velikaši i bečki građani, bacio je pogled na Kvarnerski zaljev, duboko udahnuo i osjetio čarobni miris lovora.

Danas, Nicolo Guerra ima svog prirodnog nasljednika u Vjeki Martinku, našem sjajnom domaćinu, koji je prešao dug put od karijere do poziva. Obnovivši upečatljive građevine, tu je pronašao svoj mir, a njegovi gosti vračajući se svaki puta iznova, u Lovranu nalaze uvijek zeleno stablo preobraženja.

Tema vodilja bile su mu tradicija i baština, prijateljstvo i kreativnost. Preobražavajući prostor, naš domaćin i sam je bio preobražen. U ovom poslu, njegovoj ljubavi i zanosu, naučio je da održivi posao i odgovorno življenje zavise od otvorenih očiju, uma i srca. Naučio je kako povezati staro i novo, sadašnjost i budućnost, rad i svoje biće kako bi preobražaj ovog mjesta i njegovog života mogli dovesti do preobražaja njegova posjetitelja, gosta i prijatelja. On i dalje uči i prenosi drugima kako proširiti svijest, postići jasnoću u životu i dohvatiti naš najveći ljudski potencijal.

Njegov poriv je da svaki gost u hotelu Villa Astra osjeti preobražaj, a moto mu je da svaki posjetitelj koji dođe, dođe kao gost, a ode kao prijatelj.

I upravo zato sam odabrala da ovaj naš “Relax Weekend za prijateljice” bude upravo na ovom predivnom mjestu preobraženja, koje nam je, u ovoj našoj prebrzoj svakodnevici doista najpotrebnije, zar ne? I zato dođite i otkrijte sa nama svoju inspiraciju, kreativnost, unutarnje vodstvo, snagu i novu energiju života, a mi vam obećajemo da ćete nakon ovog opuštajućeg vikenda u ugodnom društvu otići kao prijatelji našeg domaćina, destinacije i nekog neobajšnjivog osjećaja promjene!

“RELAX WEEKEND ZA PRIJATELJICE” ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Heal Your Life radionicu “Manifestiraj svoju 2020. godinu” sa svim uključenim materijalima
 • Opuštanje, vježbe disanja i meditacije
 • 2 noćenja sa punim pansionom (večera u petak navečer, doručak, ručak i večera u subotu, završavamo sa doručkom u nedjelju)
 • Piće dobrodošlice
 • Astra strukturirana i vitalizirana voda
 • Učka čaj, neograničeno
 • 1 x 30min 3u1 Saune po osobi
 • 1 x izlet Casa Oraj (labirint, antička špilja)
 • 1 x GDV Camera (Bio-Well) sken po osobi

KOME JE NAMIJENJENA HYL RADIONICA?

 • otvorena je svima – iskusnima i početnicima
 • ako želite iskusiti nova iskustva, druženje s pametnim i veselim ženama
 • ako želite upoznati svoje tijelo, svoju snagu i svoje emocije
 • ako težite svom unutarnjem miru
 • ako osjećate da je došlo vrijeme da napokon upoznate tko ste vi zaista i da se spojite sa sobom
 • ako želite osvijestiti što doista želite
 • otkriti i otkloniti moguća vjerovanja, uvjerenja i blokade ostvarivanja želja
 • vizualizirati i manifestirati svoju želju
 • ako želite osjetiti ljepotu meditacije, opustiti se i osvijestiti svaki dah i postignuti unutarnji mir

Heal Your Life® radionica “Manifestiraj svoju 2020. godinu” po prvi puta će se provesti na ovom Vikendu te ćete imati čast prisustvovati ovoj originalnoj radionici po HYL licenci. Radionica će vam pomoći da otkrijete najdublju tajnu svog bića – svoju životnu strast i svrhu, osvijestite uvjerenja koja vas zaustavljaju, naučite kako kreirati savršene afirmacije koje će hraniti vaš san, razvijete povjerenje i vještine koje će vas poticati da krene naprijed, iskusite snagu, podršku i inspiraciju te osjetite i doživite praksu umjetnosti življenja u vašim snovima preko vizualizacije. Ono što naučite na ovoj radionici, moći ćete na jednostavan način primjeniti i sami kod kuće, kada god se nađete u situaciji da vam se želja ili postavljeni cilj ne ostvaruju.

Program

PETAK 06.12.2019.

Dolazak i smještaj

18.00 Okupljanje u predvorju Ville Astra te lagano opuštanje i otvaranje tema što nas čeka na našem opuštajućem vikend putovanju, razgledavanje likovne izložbe „Snaga Promjene“ i pozdrav domaćina Vjekoslava Martinka

18:30 Dobrodošlica i upoznavanje s programom

19:00 Svečana večera

21:00 Prije spavanja vježbe opuštanja i meditacija

 SUBOTA 07.12.2019.

08:00 – 08:20 Jutarnja meditacija

08:30 – 10:00 Doručak

10:00 – 11:30 HYL radionica “Manifestiraj svoju 2020. godinu”

11:30 – 12:00 Kratki predah uz čaj

12:00 – 13:15 Izrada Vision boarda za 2020. godinu

13:30  15:00 Ručak

15:00– 19:00 Slobodno brijeme za druženje, šetnju i wellness trenutke (saune i GDV Camera (Bio-Well), obilazak energetske točke u vrtu Ville

19:00 – 20:30 Večera

NEDJELJA 08.12.2019.

08:00 – 08:20 Jutarnja meditacija

08:30  10:00 Doručak

11:00 – 14:00 Izlet Casa Oraj (labirint, antička špilja)

14:30 Lagani povratak prema našim kućama sa novom pozitivnom i motivirajućom energijom

Predavači i teme

MIRJANA PETKOVIĆ
Meditacije i Heal Your Life® radionicu “Manifestiraj svoju 2020. godinu” vodit će Mirjana Petković, licencirani Heal Your Life® Teacher, Life Coach, Relax Kids Coach, wingwave Coach, učiteljica Autogenog treninga, NLP Mater, Theta Healing i Shamballa Praktičar.

Njena životna svrha je dijeljenje stečenih znanja i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj djece i odraslih, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. Upravo iz tih razloga Mirjana je osnovala tvrtku Lakoća življenja putem koje, kroz radionice i indi- vidualni rad, primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode. Mirjana potiče ljude na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom, da slušaju svoje srce i žive svoju životnu Strast i Svrhu. Pri tome ih poučava kako je sve moguće. Kroz radionice osvijestit ćete svoje misli i koliko su važne u kreiranju života. Naučit ćete kako promjenom misli na jednostavan način podići vibraciju svog života i stvarati upravo ono što želite i zaslužujete.

„Ono najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Odaberite da sreća započne upravo sada i ovdje, na način kako vi sami želite i neka baš ovaj dan bude dan kada ćete započeti najbolji dio ostatka svog života. Ne zaboravite da se život ne događa vama, on se događa radi vas i da ste savršeni upravo ovakvi kakvi ste sada i ovdje. Veselim se svakom trenutku učenja, druženja i zajedničkog stvaranja novog, boljeg i sretnijeg svijeta!“

Rezerviraj svoje mjesto!

Cijena cijelog aranžmana po osobi:

 • rane uplate do 25.11.2019. – 1.300,00kn po osobi (mogućnost plaćanja na dvije rate uz obaveznu akontaciju u iznosu 400,00kn do 25.11.2019.), u slučaju otkazivanja akontacija se ne vraća.
 • uplate do 01.12.2019. – 1.500,00kn po osobi (mogućnost plaćanja na dvije rate uz obaveznu akontaciju u iznosu 400,00kn do 01.12.2019.), u slučaju otkazivanja akontacija se ne vraća

*U cijenu je uključen smještaj sa punim pansionom, kava, čaj i voda neograničeno, HYL radionica, Vježbe disanja, Meditacije, Izlet Casa Oraj, korištenje 3u1 Saune 1 x 30 min po osobi, te 1 x GDV Camera (Bio- Well) po osobi

 • Prijevoz: vlastiti prijevoz automobilima. Javite mi se pa ćemo vas povezati ako želite putovati zajedno i dijeliti troškove. Taj način odlično funkcionira. Pri prijavi naglasite nudite li ili trebate prijevoz da vas spojimo. Također nam javite ako ste se sami pobrinulei za sebe.
 • Popis soba, detalji oko prijevoza i ostalo biti će poslani mailom prijavljenima.

Za dodatne informacije i prijavu pošaljite mail na info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana)

Galerija

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search