Nova Škrinjica pozitivnih misli

Nova
Škrinjica pozitivnih misli –
afirmacijske kartice

Potražite svoju dnevnu dozu pozitive i osjetite lakoću življenja uz ovih 99 inspirativnih afirmacijskih kartica, osmišljenih da vam pomognu odabrati upravo one misli i riječi uz koje ćete se osjećati bolje, potpunije i sigurnije te uživati u lakoći promjene.

Ono što misliš postaje tvoja istina – upravo to je misao vodilja afirmacijskih kartica iz ‘Škrinjice pozitivnih misli’. Kroz našu glavu, tijekom dana, prolaze različite misli, kao i one automatske koje se vrte neprestano i zadaju nam razmišljanja i analize od kojih ponekad zaboli glava. Kraj takvih misli, zaista je teško fokusirati se i osjetiti trenutak u kojem smo, pa tako i u njemu uživati. Ove kartice su poput alata, koji je posebno osmišljen i ilustriran, na jedan sasvim nov, kreativan i nadahnjujuć način, kako bi podigli svoje raspoloženje i uronili u čaroliju lakoće življenja.

Svaka kutijica sadrži 99 inspirativnih afirmacijama. Uz kratke upute za korištenje, kartice dolaze u čvrstoj i prozračnoj kutijici, a format je prilagođen za lako korištenje, nošenje u novčaniku, torbici ili jednostavno karticu možete utaknuti na svoje ogledalo, u okvir za sliku ili nasloniti na svoje računalo dok radite. Koristeći ove afirmacijske kartice svakog dana činite prvi korak bliže sebi i kreiranju vlastitog života kakvog želite i zaslužujete. Dopustite sebi da vaše želje i snovi postanu stvarnost i vjerujte procesu života! Znam da je moguće i ako mogu ja, možete i vi!

O Škrinjici…

Afirmacije su sve ono što mislimo i izgovaramo u svakom trenutku. Zašto onda ne bismo odabrali samo pozitivne misli i riječi te uz pomoć afirmacija stvorili jedan sasvim nov i drukčiji način razmišljanja i osjećanja.

Ovih 99 inspirativnih afirmacijskih kartica osmišljeno je da vam pomognu odabrati upravo one misli i riječi uz koje ćete se osjećati bolje, potpunije i sigurnije te uživati u lakoći promjene. Kao i za sve, i za rezultat izgovaranja afirmacija potrebno je vrijeme. Ništa se ne događa preko noći. Zamislite to kao kada posijete malo sjeme u zemlju, njegujući ga i zalijevajući, iz njega će polako niknuti biljka kojoj treba puno ljubavi i pažnje da bi narasla čvrsta i jaka.

KAKO KORISTITI KARTICE?
Jedan od načina korištenja afirmacijskih kartica je je da svakog jutra izvučete po jednu karticu koja će vas tijekom tog dana inspirirati. Možete ju često ponavljati u svojim mislima i vidjeti kako na taj način privlačite predivne događaje i ljude u svoj život.

Drugi način korištenja je, da na trenutak, zatvorite oči i pomislite na neku situaciju u svom životu ili jednostavno postavite neko pitanje. Zatim izvucite jednu karticu. Tada prihvatite afirmaciju koju ste izvukli kao odgovor na postavljeno i vjerujte da vam je upravo ta kartica poslana s razlogom i svrhom. Ako vam se čini da nije povezano sa onim što ste pitali, uvijek se otvara ono polje na kojem trebate još malo poraditi.

Godina izdanja: 2023.
Autor: Mirjana Petković
Dizajn i grafičko oblikovanje: Mirjana Petković
Izdavač: OMM PRODUCTION d.o.o.
Broj stranica: 101
Uvez: tvrdi
Format: 10 x 10 cm
© 2023 Mirjana Petković

Gdje kupiti…

Škrinjicu možete nabaviti u Centru Lakoća življenja, Jaruščica 11, 2. kat, Lanište
ili u web trgovini izdavača OMM PRODUCTION

Cijena: 39 € / 293,85 kn

Za narudžbu ili dodatna pitanja pošaljite mail na info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana)

Galerija slika…

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search