Wingwave coaching

Wingwave® coaching učinkovita je i znanstveno dokazana metoda za jačanje kreativnosti, samopouzdanja i mentalnih sposobnosti kod psihički zdravih osoba. Kroz rad na emocijama, na brz i efikasan način otklanjaju se različite vrste stresa, strahova, ovisnosti i fobija. Ovako snažan učinak postiže se osnovnom intervencijom odnosno izazivanjem REM faze (Rapid Eye Movement = brzi pokreti očiju) u budnom stanju, koji se inače odvija samo u noćnoj fazi dubokog sna.

Wingwave® metoda uspješno koristi kod:

  • različitih vrsta strahova i fobija kao što su strah od javnog nastupa, strah od visine, strah od zubara, strah od leta avionom trema pred ispit, javni nastup
  • stres i stresne situacije
  • rješavanje blokada i jačanje ugodnih osjećaja u privatnom, poslovnom i sportskom okruženju
  • rad na samopouzdanju
  • kontrola neugodnih emocija (bijes, ljutnja, ogorčenost, tuga)
  • kontrola osjećaja ovisnosti prema hrani i pušenju

Naziv „wingwave® coaching“ nastao je od engleske riječi za krila (wing) jer podsjeća na pokret leptirovih krila za kojeg se, prema teoriji kaosa, kaže da može izazvati promjenu klime. U ovom slučaju se preciznim djelovanjem čak i malih zamaha, poput zamaha leptirovih krila, postiže veliki i snažan učinak.

MIOSTATSKI TEST
U wingwaveu® koristimo test mišića, tzv. miostatski test ili O-ring test, koji služi kao “provjera” odgovora i emocija sa kojima radimo. Prilikom testiranja klijenta, klijent napravi prsten čvrsto povezujući palac i kažiprst, a coach ih pokušava razdvojiti na određeno pitanje ili emociju. Ukoliko se klijent može nositi sa postavljenim prsten ostaje zatvoren. U suprotnom se prsten otvara i tako pronalazimo temu na kojoj trebamo raditi. Ovdje se radi o emocionalnom i mentalnom odgovoru na situacije u kojima se nalazimo.

Wingwave® metoda se provodi kao i svaka druga metoda coachinga sa psihofizički stabilnim oso- bama. To trebaju biti osobe koje mogu preuzeti odgovornost za svoje odluke i ponašanje. Wingwave® coaching nije psihoterapija niti je zamjena za isto. Metoda potječe iz Njemačke (Besser-Siegmund Institut), a više možete pročitati ovdje:
www.besser-siegmund.de i www.wingwave.com/hr

Rezerviraj svoj termin!

Cijena jednog termina Wingwave® coachinga: 380 kn / 50,46 €

Za dogovor termina i sva dodatna pitanja pošaljite mail na info@mirjanapetkovic.com ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana)

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search