Budi najbolja verzija sebe!

Najbolji Life coachevi uvijek pričaju svoju posebnu priču koja dolazi iz njihovog osobnog iskustva. Svi volimo slušati upravo proživljenje životne priče jer su uvjerljive i lako se možemo s njima povezati.

Ja želim biti osoba koja će koračati zajedno sa vama na Putu vašeg uspjeha te vam nikada neću govoriti što trebate raditi već ću vam postavljati pitanja na koj, i kada ćete dati odgovor, već ćete i sami znati što vam je činiti. Suprostavit ću vas s vašim „drugim ja“ te ću vas motivirati da počnete razmišljati na način na koji nikada niste do sada.

Najvažnije što sam ja naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Moja životna svrha je nesebično dijeljenje stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj te potiču stvaranje više vrijednosti i kvalitete života kojeg živimo.

Želim potaknuti ljude oko sebe na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom i sa kreiranjem svoje vlastite stvarnosti, sa ljubavlju, srećom i obiljem. Da izađu iz svojih okvira, da se uzdignu iznad svojih uvjerenja, da prihvate odgovornost za sebe i za svoj život, da zavole sebe i žive svoju životnu Strast i Svrhu jer je sve moguće.

Licencirani sam Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Shamballa Practitioner i Obiteljski Aromaterapeut. Kroz radionice i individualni rad primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode:

Odaberite da vaš sadašnji trenutak sreće započne upravo sada i ovdje, na način koji vi sami želite, kroz individualni rad ili kroz neku od ponuđenih radionica. Rado ću vas voditi i biti vam podrška na vašem novom Putu ljubavi i sreće.

Želim da doživite transformaciju i da postanete zaljubljeni u vaš vlastiti život.

Dobro došli na mjesto gdje počinje Lakoća življenja!

S ljubavlju,
Mirjana

Edukacije, certifikati i licence

Heal Your Life - Louise L. HayTheta HealingWingwaveNLPHANLPDVNLPInternational Association of Coaching-InstitutesInternational Association of NLP Institutes

Galerija slika…

Iz medija…

journal    sensa logo      pu_logo    sretno-dijete-logo-novi340x146    logo

she-logo-3-verzdrugacija tvsamo pozitivno logo aura_logo   Miss7ZdravaPoslovnaMrezaZena

Kontakt Forma

Javite nam se, u vezi bilo kakvih pitanja, savjeta, kritika, a mi ćemo se javiti u najkraćem mogućem roku.

Nije čitko? Promijenite tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search